Naša šola bo, v sodelovanju z Občino Preddvor in Občino Jezersko, v času šolanja na daljavo od srede, 11. 11., zagotovila topel obrok za vse tiste učence, ki so upravičeni do brezplačnega kosila in se bodo nanj prijavili preko obrazca http://ospreddvor2.splet.arnes.si/files/2020/11/Prijava-topli-obrok.docx. Izpolnjen obrazec pošljite na maja.senk@os-preddvor.si. Prijave zbiramo do torka, 10. 11. 2020. Možne bodo tudi kasnejše prijave.

Hkrati smo se odločili, da ponudimo možnost prevzema toplega obroka vsem učencem, ki jim starši zaradi službenih obveznosti ne morejo pripraviti kosila. Velja tako za tiste, ki so že prijavljeni na kosilo kot tudi za tiste, ki niso. Možna je le tedenska prijava. Prijavljene in nato neprevzete obroke bomo zaračunali po redni ceni. Prosimo, da prijavo preko obrazca v prvem odstavku posredujete na maja.senk@os-preddvor.si.

V občini Preddvor bodo topel obrok učenci (ali njihovi starši), ob upoštevanju zaščitnih ukrepov, lahko prevzeli v kuhinji vrtca Storžek (pozvonite pri vratih, kjer je vhod s severne, šolske strani), v  občini Jezersko v kuhinji podružnične šole. Za prevzem potrebujete lastno posodo, ki mora biti higiensko neoporečna (priporočamo menažko ali dve posodici). Prevzem bo potekal med 11.30 in 13.00.

Do brezplačnega toplega obroka so upravičeni tisti učenci, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali odločbi na podlagi vloge za priznanje do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 eurov. 

Dostopnost